Разработка технологии сыра "Армянский" с сокращенным сроком созревания : автореф. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Г.С. Агабабян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 25 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Ерев. зоотехн.-вет. ин-т ;Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.333(043) А-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0138069 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 14079 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1946718 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 14078 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1946717 |
Ерев. зоотехн.-вет. ин-т ;
Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։