ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Բույսերի CO2 -լուծազատումով մաստակների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա.Ա. Պետրոսյան ; Գիտական ղեկավար՝ Վ.Գ. Գաբզիմալյան ; Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 2009.Նկարագրություն։ 173 էջ : աղյս., սխեմ. ; 30 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր Վ.Գ. Գաբզիմալյան: Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան:
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 343 P-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan AU0108040
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ա 05.18.01 / Պ-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1716103
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ա 05.18.01 / Ղ-15 Խաղողի նոր սելեկցիոն սորտերից «Մուսկատ» աղանդերային և կիսաքաղցր գինիների պատրաստման տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.01 / Մ-55 Քսուքային տիպի կոնֆետների պատյանների կառուցվածքամեխանիկական հատկությունների ուսումնասիրությունը դրանց արտադրության օպտիմալ տեխնոլոգիայի մշակման նպատակով : Ատենախոս. ... «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխ. գիտ. թեկն. : Ե.18.01 / Ա 05.18.01 / Մ-99 Տեղական բուսական հումքի օգտագործումը բուրավետացված գինիներ պատրաստելու համար : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.01 / Պ-50 Բույսերի CO2 -լուծազատումով մաստակների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05․18․01 / Ջ-86 Ցրտադիմացկուն սևապտուղ խաղողի նոր սորտերի հետազոտումը որպես հումք «Կագոր» գինու արտադրության համար : Ատենախոսություն՝ Ե․18․01 «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա » մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05․18․01 / Ս-15 Ֆիզիկական մեթոդների կիրառմամբ սննդամթերքի որակի, պահունակության և անվտանգության ապահովման տեսական և կիրառական հիմնախնդիրները : Ատենախոս. ... տեխնիկական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05․18․01 / Ս-88 Հատիկասպիրտային տակուցքի օգտահանման տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01.-«Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն.» տեխ. գիտ. թեկն. /

Հավելված էջ՝ 141-173

Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր Վ.Գ. Գաբզիմալյան: Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան:

Գրականության ցանկ էջ՝ 131-140 հայ., ռուս. և օտար լեզ.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա