ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химико-технологическая характеристика столового винограда Армянской ССР и усовершенствование технологии его переработки на консервированные компоты, Маринады и варенье : Дис. ...канд. техн. наук / Т.М. Багдасарян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1974.Նկարագրություն։ 147, [74] c. : табл., рисԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. канд. техн. наук, В.Я. Айзенберг
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 216 Б-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0095804
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
215 Հ-65 Բոլոր հրաշքները մի գրքում : [Իրական և երևակայական հանդիպումներ] / 216 H-20 Լակտոբակտերին-6 կենսաբանական ակտիվ պատրաստուկի ազդեցությունը հորթերի բնական դիմադրողականության վրա : Ատենախոս. ...ԺԶ.00.06 «Անասնաբուժական սանիտարիա, զոոհիգիենա, անասնաբուժ. սանիտ. փորձաքնն. և անասնապահ. մթերքն. մշակման հիգիենա» մասնագիտ. անասնաբուժ. գիտ. թեկն. / 216 H-20 Լակտոբակտերին-6 կենսաբանական ակտիվ պատրաստուկի ազդեցությունը հորթերի բնական դիմադրողականության վրա : Սեղմ. ...16.00.06 «Անասնաբուժական սանիտարիա, զոոհիգիենա, անասնաբուժ. սանիտ. փորձաքնն. և անասնապահ. մթերքն. մշակման հիգիենա» մասնագիտ. անասնաբուժ. գիտ. թեկն. / 216 Б-14 Химико-технологическая характеристика столового винограда Армянской ССР и усовершенствование технологии его переработки на консервированные компоты, Маринады и варенье : Дис. ...канд. техн. наук / 216 Б-14 Химико-технологическая характеристика столового винограда Армянской ССР и усовершенствование технологии его переработки на консервированные компоты, маринады и варенье : Автореф. дис. .... канд. техн. наук по спец. 05.18.13 - Технология консервирования пищевых продуктов / 217 T-54 Պլաստիկ նյութերից պատրաստված խոռոչիկներում պոմիդորի սածիլների մշակության արդյունավետությունը : Ատենախոս. ... բուսաբուծություն մասնագիտ. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. : Զ.01.02 / 217 T-54 Պլաստիկ նյութերից պատրաստված խոռոչիկներում պոմիդորի սածիլների մշակության արդյունավետությունը : Սեղմ. ... «Բուսաբուծություն» մասնագիտ. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. : Զ.01.02 /

[23] с. прилож.

Науч. рук. канд. техн. наук, В.Я. Айзенберг

[18] с. список лит. : на рус. и ин. яз. (177 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա