Химико-технологическая характеристика столового винограда Армянской ССР и усовершенствование технологии его переработки на консервированные компоты, Маринады и варенье : Дис. ...канд. техн. наук / Т.М. Багдасарян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1974.Նկարագրություն։ 147, [74] c. : табл., рисԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. канд. техн. наук, В.Я. АйзенбергՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 216 Б-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0095804 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
[23] с. прилож.
Науч. рук. канд. техн. наук, В.Я. Айзенберг
[18] с. список лит. : на рус. и ин. яз. (177 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։