Влияние магнитного поля на молокосвертывающие ферменты, молочнокислые бактерии и на качество рассольных сыров : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05 18.03 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов, хранение и консервирование / А.Р. Бегларян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1997.Նկարագրություն։ 24 с. ; 20 смԱյլ վերնագիր։- Մագնիսական դաշտի ազդեցությունը կաթը մակարդող ֆերմենտների, կաթնաթթվային մանրէների և աղաջրային պանիրների որակի վրա ։ Սեղմ՝ ... Ե․18.03 - մսամթերքի, կաթնամթերքի և ձկնամթերքի տեխնոլոգիա, պահպանում և պահածոյացում [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 297 Б-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0095787 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 9430 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1865509 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Арм. с.-х. акад ;
Науч. рук. док. техн. наук, проф. А.А. Агабабян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։