О методах исследования пищевых субпродуктов крупного рогатого скота на свежесть и физиологическая оценка их пищевых качеств : Автореф. ... канд. вет. наук / Э.Г. Абрамян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1960.Նկարագրություն։ 28 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: МСХ СССР, Ереванский зоовет. ин-тՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Դարակային համար | Վիճակ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | Z | Հասանելի |
МСХ СССР, Ереванский зоовет. ин-т
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։