ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Խաղողի նոր սելեկցիոն սորտերից «Մուսկատ» աղանդերային և կիսաքաղցր գինիների պատրաստման տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա.Հ.Ղազարյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2008.Նկարագրություն։ 190 էջ : աղյս. 29 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ. Կ.Ն.Կազումյան; Թեման հաստ. է ՀՊԱՀ-ում
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 325 X-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan AU0066713
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ա 05.18.01 / Ղ-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1694696
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ա 05.18.01 / Կ-75 Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.01 / Հ-42 Վայրի խաղողի ծաղկամզվածքի հետազոտումը որպես հումք բուրավետացված գինիների արտադրության համար : Ատենախոս. ... Ե.18.01. «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.01 / Հ-85 Բուսական հումքի արևային չորացումով վերամշակման տեխնոլոգիայի կատարելագործում չորացման համակցված եղանակի կիրառումով : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխնիկ. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.01 / Ղ-15 Խաղողի նոր սելեկցիոն սորտերից «Մուսկատ» աղանդերային և կիսաքաղցր գինիների պատրաստման տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.01 / Մ-55 Քսուքային տիպի կոնֆետների պատյանների կառուցվածքամեխանիկական հատկությունների ուսումնասիրությունը դրանց արտադրության օպտիմալ տեխնոլոգիայի մշակման նպատակով : Ատենախոս. ... «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխ. գիտ. թեկն. : Ե.18.01 / Ա 05.18.01 / Մ-99 Տեղական բուսական հումքի օգտագործումը բուրավետացված գինիներ պատրաստելու համար : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.01 / Պ-50 Բույսերի CO2 -լուծազատումով մաստակների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /

Հավելված էջ՝ 125-190

Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ. Կ.Ն.Կազումյան; Թեման հաստ. է ՀՊԱՀ-ում

Գրականության ցանկ էջ՝ 118-125 հայ., ռուս. և օտար լեզ.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա