ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Հատիկասպիրտային տակուցքի օգտահանման տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01.-«Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն.» տեխ. գիտ. թեկն. / Ռ.Ա. Ստեփանյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2008.Նկարագրություն։ 141 էջ : աղյս., գուն. նկ., սխեմաԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ. Մ.Թ. Բաղդասարյան; Թեման հաստա. է ՀՊԱՀ-ում
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 315 S-88 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0058128
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ա 05․18․01 / Ս-88 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1695689
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ա 05.18.01 / Պ-50 Բույսերի CO2 -լուծազատումով մաստակների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05․18․01 / Ջ-86 Ցրտադիմացկուն սևապտուղ խաղողի նոր սորտերի հետազոտումը որպես հումք «Կագոր» գինու արտադրության համար : Ատենախոսություն՝ Ե․18․01 «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա » մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05․18․01 / Ս-15 Ֆիզիկական մեթոդների կիրառմամբ սննդամթերքի որակի, պահունակության և անվտանգության ապահովման տեսական և կիրառական հիմնախնդիրները : Ատենախոս. ... տեխնիկական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05․18․01 / Ս-88 Հատիկասպիրտային տակուցքի օգտահանման տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01.-«Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն.» տեխ. գիտ. թեկն. / Ա 05․18․01 / Ս-98 Հանրապետության հյուսիս-արևելյան խաղողագործական գոտի ներմուծված խաղողի եվրոպական սորտերից բնական սեղանի գինիների պատրաստման տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների մշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն.գիտ. թեկն. ատենախոս. / Ա 05.18.02 / Ա-15 Արևի էներգիայով պտուղների և խաղողի չորացման նոր տեխնոլոգիայի մշակումը և ներդրումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02- պարենային հումքի նախնական մշակում և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի համար / Ա 05.18.02 / Ա-43 Արագ հասունացող կաթնաթթվային պանրի տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.02 «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. հայցման /

Հավելված էջ՝ 129-141

Գիտ. ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ. Մ.Թ. Բաղդասարյան; Թեման հաստա. է ՀՊԱՀ-ում

Գրականության ցանկ էջ՝ 123-128 հայ., ռուս. ևօտար լեզ.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա