ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Արագ հասունացող կաթնաթթվային պանրի տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.02 «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. հայցման / Ա.Ա. Աղաբաբյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2007.Նկարագրություն։ 157 էջ : աղյս., գծգր. ; 30 սմ․Խորագրեր։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Բեգլարյան, Ռ.Ա.։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ 284 / Ա-43 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan AU0035464
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ա 05.18.02 / Ա-43 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1656156
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ա 05․18․01 / Ս-88 Հատիկասպիրտային տակուցքի օգտահանման տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01.-«Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն.» տեխ. գիտ. թեկն. / Ա 05․18․01 / Ս-98 Հանրապետության հյուսիս-արևելյան խաղողագործական գոտի ներմուծված խաղողի եվրոպական սորտերից բնական սեղանի գինիների պատրաստման տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների մշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն.գիտ. թեկն. ատենախոս. / Ա 05.18.02 / Ա-15 Արևի էներգիայով պտուղների և խաղողի չորացման նոր տեխնոլոգիայի մշակումը և ներդրումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02- պարենային հումքի նախնական մշակում և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի համար / Ա 05.18.02 / Ա-43 Արագ հասունացող կաթնաթթվային պանրի տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.02 «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. հայցման / Ա 05.18.02 / Ա-45 Պահածոյացվաց սննդամթերքի նոր արտադրատեսակների արտադրության տեխնոլոգիաների հիմնավորումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02- «Պարենային հումքի նախնական մշակումը և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման համար / Ա 05.18.02 / Գ-95 Հումապխտած երշիկի տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Ատենախոս. ...Ե.18.02-«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխնիկ. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.02 / Կ-24 Բուսական ծագման հումքի օգտագործումը թթու կաթնամթերքների և պանրի արտադրության մեջ : Ատենախոս... տեխնիկական գիտությունների թեկն. : Ե.18.02 Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա /

Գիտական ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Բեգլարյան, Ռ.Ա.։

Գրականության ցանկ՝ էջ 123-133։

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա