ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Մրգակորիզներից բուսական յուղերի ստացման տեխնոլոգիայի մշակում : Սեղմ. ... Ե.18.01. «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա.Ա. Զարգարյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2007.Նկարագրություն։ 20 էջ : աղյս., գրաֆիկԱյլ վերնագիր։
  • Разработка технологии получения растительных косточек : Автореф дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.01 "Технология переработки и производства продуктов растительного происхождения" [Զուգահեռ վերնագիր]
Խորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ. Վ.Ն. Յավրույան ; Թեման հաստ. է ՀԳԱ-ում
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 285 Z-35 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0035421
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ս 05.18.01 / Զ-35 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1604288
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 5534 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպսարկվում NL1360203
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 5533 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպսարկվում NL1360204
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ս 05.18. 06 / Խ-28 Բնական կիսաանապակ, կիսաքաղցր և քաղցր գինիների արտադրության տեխնոլոգիաների կատարելագործումը : Սեղմագիր՝ Ե.18.06 -«Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ս 05.18.01 / Ա-79 Ֆունկցիոնալ նշանակության սննդամթերքների տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմագիր՝ Ե.18.01- «Բուսաբուծական մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ս 05.18.01 / Բ-26 Բուսական հումքատեսակների օգտագործմամբ բուրավետ ալկոհոլային ըմպելիքների նոր արտադրատեսակների տեխնոլոգիայի մշակում : Սեղմագիր՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մանագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ս 05.18.01 / Զ-35 Մրգակորիզներից բուսական յուղերի ստացման տեխնոլոգիայի մշակում : Սեղմ. ... Ե.18.01. «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ս 05.18.01 / Կ-29 Գինեգործության մնացորդ խաղողի մամլվածքի վերամշակման տեխնոլոգիայի կատարելագործում զանգվածից սերմերի անջատման և բուսականյուղի ստացման նպատակով : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. ատենախոս. / Ս 05.18.01 / Կ-75 Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Սեղմագիր՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտություների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ս 05.18.01 / Հ-42 Վայրի խաղողի ծաղկամզվածքի հետազոտումը որպես հումք բուրավետացված գինիների արտադրության համար : Սեղմ. ... Ե.18.01. «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. /

Գիտ. ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ. Վ.Ն. Յավրույան ; Թեման հաստ. է ՀԳԱ-ում

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա