ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Մրգակորիզներից բուսական յուղերի ստացման տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01. «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա.Ա. Զարգարյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2007.Նկարագրություն։ 133 էջ : աղյս., գծգր. նկ. գրաֆիկԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ. Վ.Ն. Յավրույան ; Թեման հաստ. է ՀԳԱ-ում
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 285 Z-35 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0035420
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ա 05.18.01 / Զ-35 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1604863
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ա 05.18. 01 / Շ-18 Այվազյանի վարդաբույր սորտի հետազոտումը որպես մուսկատային շամպայն գինու արտադրության հումք : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.01 / Ա-16 Բուսական հումքատեսակների օգտագործմամբ բուրավետ ալկոհոլային ըմպելիքների նոր արտադրատեսակների տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մանագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.01 / Ա-45 Գծային համակարգերի ըստ արագագործության օպտիմալ կառավարման միջոցների մշակումը և հետազոտումը : Ատենախոսություն` Ե.13.01- «Կառավարմում, կառավարման համակարգեր և դրանց տարրերը» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.01 / Զ-35 Մրգակորիզներից բուսական յուղերի ստացման տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01. «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.01 / Կ-29 Գինեգործության մնացորդ խաղողի մամլվածքի վերամշակման տեխնոլոգիայի կատարելագործում զանգվածից սերմերի անջատման և բուսական յուղի ստացման նպատակով : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.01 / Կ-75 Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.01 / Հ-42 Վայրի խաղողի ծաղկամզվածքի հետազոտումը որպես հումք բուրավետացված գինիների արտադրության համար : Ատենախոս. ... Ե.18.01. «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. /

Հավելված էջ՝ 111-133

Գիտ. ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ. Վ.Ն. Յավրույան ; Թեման հաստ. է ՀԳԱ-ում

Գրականության ցանկ էջ՝ 102-110 հայ., ռուս. և օտար լեզ.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա