ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

О методике определения пищевой ценности продуктов / Э.Д. Раннак.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՄատենաշար։ Труды Таллинского политехнического института. Серия А ; N 68Հրատարակման մանրամասներ։ Таллин : Эстгосиздат, 1955.Նկարագրություն։ 14 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 P-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Տասը օր AU0409696
Book Book Yerevan State University Library Depository 612 Р-224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2000369545

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա