Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ն.Ռ. Չատինյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2003.Նկարագրություն։ 25 էջ : աղյսԱյլ վերնագիր։- Влияние микроэлементов и эврибиотических микробов на биотехнологические процессы производства и качества сыра лоры : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.02 Технология мясных, молочных, рыбных продуктов и холодильных производств [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 231 CH-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0039369 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | Ս ԱԳՀ / 9086 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1879132 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | Ս ԱԳՀ / 9085 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1879133 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | Ս 05.18.02 / Չ-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL1713346 |
Գիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում
Գրականության ցանկ էջ՝ 24
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։