Совершенствование некоторых технологических параметров производства шампанских, игристых вин и повышение их качества в условиях Армении : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.06. - Технология производства алкогольных и безалкогольных напитков / С.М. Саакян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 2000.Նկարագրություն։ 112, [39] с. : схемԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. д-р техн. наук, проф. Н.Б. Казумов; Тема дис. утв. МСХ Арм. ССР; Арм. СХАՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 327 С-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0023675 |
39 с. приложений
Науч. рук. д-р техн. наук, проф. Н.Б. Казумов; Тема дис. утв. МСХ Арм. ССР; Арм. СХА
Библиогр.: с. 101-112 на рус. и ин. яз. (124 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։