Կարծր համաձուլվածքների և մեքենամասերի ջերմաքիմիական եղանակով մշակման տեխնոլոգիայի կատարելագործումը և գործընթացի պարամետրերի լավարկումը : Սեղմագիր՝ Ե 20.01 «Գյուղատնտեսական արտադրության մեքենայացում և մեքենաներ» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Հ.Ժ. Գալստյան ;Գիտական ղեկավար՝ Գ.Ս. Հովսեփյան, Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ.Գ. Մուրադյան, Ա.Հ. Հովսեփյան ; Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան , 2000.Նկարագրություն։ 16 էջ : աղյուսակ ; 20 սմԱյլ վերնագիր։- Усовершенствование технологии методом химикотермической обработки твердых сплавов и деталей, оптимизация параметров процесса : Автореф. ...канд. тех. наук по спец. 05.20.01-"Механизация с/х производства и машины" [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 197 G-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0039110 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | Ս 05.20.01 / Գ-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL1655467 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 6545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1389567 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 6546 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1389572 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Գիտական ղեկավար՝ Գ.Ս. Հովսեփյան, Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ.Գ. Մուրադյան, Ա.Հ. Հովսեփյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման սեղմագիր: Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա:
Գրականության ցանկ էջ՝ 14-15
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։