ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Գինու որակի հետազոտումը կախված խաղողի նոր սորտերի վազերի բեռնվածությունից : Սեղմ. ... «Ալկոհոլային և ոչալկոհոլային խմիչքների արտ. տեխ.» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. : Ե.18.06 / Ա.Կ. Ոսկանյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2001.Նկարագրություն։ 23 էջ : աղյս., նկԱյլ վերնագիր։
  • Исследование качества вина в зависимости от нагрузки кустов новых сортов винограда : Автореф. дис. ... канд. тех. наук : 05.18.06 [Զուգահեռ վերնագիր]
Խորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.-ներ՝ ԽԳՄԱ ակադ., տեխն. գիտ. դոկ. Ա.Մ. Սամվելյան, կենս. գիտ. դոկ., պրոֆեսոր Պ.Կ. Այվազյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ-ում
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 203 VO-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0026731
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ս 05.18.06 / Ո-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1713348
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ս 05.18.02 / Չ-27 Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ս 05.18.03 / Ա-15 Արևի էներգիայով պտուղների և խաղողի չորացման նոր տեխնոլոգիայի մշակումը և ներդրումը : Սեղմագիր՝ Ե.18.02- «Պարենային հումքի նախնական մշակում և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ս 05.18.06 / Խ-28 Խաղողի նոր սելեկցիոն սորտերից անապակ, կիսաքաղցր և աղանդերային գինիների տեխնոլոգիայի մշակում : Սեղմ. ... Ե.18.06 «Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. ատենախոս. / Ս 05.18.06 / Ո-45 Գինու որակի հետազոտումը կախված խաղողի նոր սորտերի վազերի բեռնվածությունից : Սեղմ. ... «Ալկոհոլային և ոչալկոհոլային խմիչքների արտ. տեխ.» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. : Ե.18.06 / Ս 05.18.07 / Վ-68 Գինեգործության թափոններից - կոնյակի բարդայից գինեթթվակրի ստացման եղանակ : Սեղմագիր՝ 05.18.07- «Նյութերի խմորման, ալկոհոլային և անալկոհուլ խմիչքների տեխնոլոգիա» տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճան հայցելու ատենագրի սեղմագիր / Ս 05.18.07 / Վ-68 Գինեգործության թափոններից - կոնյակի բարդայից գինեթթվակրի ստացման եղանակ : Սեղմագիր՝ 05.18.07- «Նյութերի խմորման, ալկոհոլային և անալկոհուլ խմիչքների տեխնոլոգիա» տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճան հայցելու ատենագրի սեղմագիր / Ս 05.19.02 / Ա-22 Կաշվե գալանտերիայում ազգային նախշերի օգտագործման նոր մեթոդների և տեխնոլոգիաների մշակումն ու կիրառումը : Ե.19.02.-«Թեթև արդյունաբերության նյութերի և արտադրատեսակների տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության սեղմագիր /

Գիտ. ղեկ.-ներ՝ ԽԳՄԱ ակադ., տեխն. գիտ. դոկ. Ա.Մ. Սամվելյան, կենս. գիտ. դոկ., պրոֆեսոր Պ.Կ. Այվազյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ-ում

Մատենագիտ. էջ՝ 21-22

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա