Ծաղկակաղամբի կենսամորֆոլոգիական առանձնահատկությունները և մշակման տեխնոլոգիան ամառային- աշնանային շրջանում Արարատյան հարթավայրի պայմաններում : Սեղմագիր՝ Զ.01.02 «Բուսաբուծություն» մասնագիտությամբ գյուղատնտեսական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության / Լ.Մ. Թադևոսյան ; Գիտական ղեկավար՝ Գ.Ա. ղարիբյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Պ.Մ. Ներսիսյան, Գ.Ժ. Սարգսյան ; Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 1998.Նկարագրություն։ 20 էջ : աղյս., գծգր. ; 21 սմԱյլ վերնագիր։- Биоморфологические особенности и технология возделивания цветной капусты в летне- осений период в условиях араратской равнини : Автореф. ... канд. с-х. наук. по спец. : З.01.02- растениеоводство [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | 189 Թ-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | AU0024856 | |||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 10032 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL2162457 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 10033 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL2162458 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | Ս 06.01.02 / Թ-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL1712452 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Գիտական ղեկավար՝ Գ.Ա. ղարիբյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Պ.Մ. Ներսիսյան, Գ.Ժ. Սարգսյան ։ Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա ։ Գյուղատնտեսական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության ։
Գրականության ցանկ էջ՝ 19 հայ. և ռուս.
Ամփոփում՝ էջ 20
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։