ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Բուսական ծագման հումքի օգտագործումը թթու կաթնամթերքների և պանրի արտադրության մեջ : Սեղմագիր «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտ. աստիճանի հայցման ատենախոսության / Բ.Բ. Կապրիելյան ; ՀՊԱՀ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 2007.Նկարագրություն։ 25 էջ : նկ., աղյս. ; 20 սմԱյլ վերնագիր։
  • Использование растительного сырья в производстве кисломолочных продуктов и сыров. Автореферат [Զուգահեռ վերնագիր]
Խորագրեր։ Ժանր/Ձև։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 302 K-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0020164
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ս 05.18.02 / Կ-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1604635
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու Ս ԱԳՀ / 4076 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1377238
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու Ս ԱԳՀ / 4077 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1377239
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ս 05.18.02 / Ա-45 Պահածոյացվաց սննդամթերքի նոր արտադրատեսակների արտադրության տեխնոլոգիաների հիմնավորումը : Սեղմագիր՝ Ե.18.02- «Պարենային հումքի նախնական մշակումը և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ս 05.18.02 / Գ-95 Հումապխտած երշիկի տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Սեղմ. ...Ե.18.02-«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխնիկ. գիտ. թեկն. ատենախոս. / Ս 05.18.02 / Գ-95 Հումապխտած երշիկի տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Սեղմ. ...Ե.18.02-«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխնիկ. գիտ. թեկն. ատենախոս. / Ս 05.18.02 / Կ-24 Բուսական ծագման հումքի օգտագործումը թթու կաթնամթերքների և պանրի արտադրության մեջ : Սեղմագիր «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտ. աստիճանի հայցման ատենախոսության / Ս 05.18.02 / Հ-85 Գետնախնձորի ագրոկենսաբանական հատկությունները և պարենային նպատակով վերամշակման տեխնոլոգիաների կատարելագործումը : Սեղմ. Ե.18.02- «Պարենային հումքի նախնական մշակում և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ս 05.18.02 / Հ-87 Տարբեր գործոնների ազդեցությունը մսի պահածոների տեխնոլոգիական գործընթացի և որակի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02.«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխնիկ. գիտ թեկն. / Ս 05.18.02 / Հ-87 Տարբեր գործոնների ազդեցությունը մսի պահածոների տեխնոլոգիական գործընթացի և որակի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02.«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխնիկ. գիտ թեկն. /

Մատենագիտ.՝ էջ 24

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա