ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование технических средств управления переработкой брикетированных фруктов и овощей на основе метода критических точек : Дис. ... канд. техн. наук :05.13.05 / Госком. по ВО и НРАрм., ЕрПИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1991.Նկարագրություն։ 174 с. + : прилԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. В.С. Мкртчян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis Engineering University Library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ 681.3:631.37:351.773.135(043.3) О-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 5 Hour Loan EU0292009
Դիտման Engineering University Library դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
681.3:621.382.049.77(043.3) В-18 Исследование и разработка методов и устройств контроля параметров полупроводниковых структур и приборов : Автореферат дис. ... д-р техн. наук : 05.13.05, 05.27.01 / 681.3:631.37:351.773.135(043.3) О-31 Совершенствование технических средств управления переработкой брикетированных фруктов и овощей на основе метода критических точек : Автореферат дис. ... канд. техн. наук:05.13.05, 05.20.01 / 681.3:631.37:351.773.135(043.3) О-31 Совершенствование технических средств управления переработкой брикетированных фруктов и овощей на основе метода критических точек : Автореферат дис. ... канд. техн. наук:05.13.05, 05.20.01 / 681.3:631.37:351.773.135(043.3) О-31 Совершенствование технических средств управления переработкой брикетированных фруктов и овощей на основе метода критических точек : Дис. ... канд. техн. наук :05.13.05 / 681.3:681.518:629.78.058(043.3) Е-29 Принципы построения и динамический синтез систем офсетного гидирования орбитальных телескопов : Дис. ... канд. техн. наук : 05.13.05, 05.13.14 / 681.3:681.518:629.78.058(043.3) Е-29 Принципы построения и динамический синтез систем офсетного гидирования орбитальных телескопов : Автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.13.05, 05.13.14 / 681.5.001(043.3) Л-25 Методы и программные средства интеллектуального взаимодействия в автоинтерактивных САПР печатных плат : Автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.12 /

Науч. рук. В.С. Мкртчян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա