Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար / Է.Լ. Սահակյան, Ս.Լ. Դաշտոյան, Ք.Հ.Ղարիբյան; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան;.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : նկ., 2016.Նկարագրություն։ ՄասISBN:- 9789939549347
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Մ.1 (2016, 28 էջ, նկ.)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425956 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425947 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425948 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425949 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425950 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425951 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425952 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425953 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425954 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425955 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425966 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425957 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425958 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425959 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425960 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425961 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425962 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425963 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425964 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5(075.8) Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Մ.1 | Հասանելի | One semester | AU0425965 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
637.5(075.8) Ս-15 Մսի քիմիա և ֆիզիկա : Մեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարելու համար / | 637.5(075.8) Ս-15 Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա : | 637.5(075.8) Ս-15 Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա : | 637.5(075.8) Ս-15 Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա : | 637.5(075.8) Ս-15 Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա : | 637.5(075.8) Ս-15 Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա : | 637.5(075.8) Ս-15 Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա : |
Մ.1 (2016, 28 էջ, նկ.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։