Սառնարանային տեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարելու համար / Ա.Լ. Դաշտոյան; Խմբագիր՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան; ՀՀ կրթության և գիտության նախարարություն; Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Երևան : ՀԱԱՀ, 2016.Նկարագրություն։ 11 էջ : աղյուսակ ; 20 սմISBN:- 9789939549385
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426005 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0425995 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0425996 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0425997 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0425998 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0425999 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426000 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426001 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426002 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426003 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426004 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426006 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426007 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426008 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426009 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426010 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426011 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426012 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426013 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Դ-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0426014 | ||
Book | National Library of Armenia | General | II / 8948ահ (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0755676 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
664.8(075.8) Դ-19 Սառնարանային տեխնոլոգիա : | 664.8(075.8) Դ-19 Սառնարանային տեխնոլոգիա : | 664.8(075.8) Դ-19 Սառնարանային տեխնոլոգիա : | 664.8(075.8) Դ-19 Սառնարանային տեխնոլոգիա : | 664.8(075.8) Դ-19 Սառնարանային տեխնոլոգիա : | 664.8(075.8) Դ-19 Սառնարանային տեխնոլոգիա : | 664.8(075.8) Դ-19 Սառնարանային տեխնոլոգիա : |
Մատենագիտություն՝ էջ 10 հայերեն և ռուսերեն:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։