Технология производства, хранения ипереработки говядины : Учебное пособие / П.И. Зеленков, А.В. Плахов, А. П. Зеленков ; Под ред. А.И. Бараникова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия | Среднее специальное образованиеՀրատարակման մանրամասներ։ Ростов-на-Дону : Феникс, 2002.Նկարագրություն։ 352 с. : табл. ; 20 смISBN:- 5222025209
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5 З-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0399368 |
Список лит. : 342-344
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։