Товароведение пищевых продуктов : Руководство для работников кооперации и госторговли / М. Бродский, В. Кохан, И. Шапиро; Ком. содействия промышленно-эконом. образов. при Ленингр. обл. отд. торговли.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Л. : Изд-во "Экономическое образование", 1928.Հրատարակություն։ 2-е изд., заново перераб. и значит. допՆկարագրություն։ XIV, 534 с. : ил., табл. ; 24 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 600.2 / Б-881 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL0749277 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. после кажд. гл.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։