ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методика изучения состава отечественных пищевых продуктов : (Инструктивные материалы) / Под ред. Ф.Е. Будагяна; Ин-т питания АМН СССР и комитет питания при президиуме АМН СССР .

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во АМН СССР, 1949.Նկարագրություն։ 84 с. : таблԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 М-54 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0104992
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 М-353 Основы физиологии питания, гигиены и санитарии : 613.2 М-353 Основы физиологии питания, санитарии и гигиены : 613.2 М-425 Питание и особенности азотистого обмена при старении : Автореферат дис. ... д-ра мед. наук по спец. : 14.00.07 - Гигиена . 613.2 М-54 Методика изучения состава отечественных пищевых продуктов : 613.2 М-545 Методы радиохимического анализа : доклад объединенного комитета экспертов Всемирной организации здравоохранения Продовольственной и сельскохозяйственной организации при ООН : пер. с англ. / 613.2 М-545 Методы анализа пищевых, сельско-хозяйственных продуктов и медицинских препаратов : 613.2 М-545 Методы определения пестицидов в пищевых продуктах /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա