ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Справочник по весоизмерительному оборудованию : Справочник / Ред. П. Конькова.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1981.Նկարագրություն։ 208 с. ; 22 cмԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Aragatsotn Regional Library Մատենագիտության կաբինետ 36.8. C-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի AGL070368
Book Book Aragatsotn Regional Library Մատենագիտության կաբինետ 36.8. C-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի AGL070369
Book Book National Library of Armenia Depository 681.2 / С-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1912139
Book Book National Library of Armenia Depository 681.2 / С-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1912140
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.82 / С-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0073029
Դիտման Syunik Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.8 -Ղ-46 Կաթի և կաթնամթերքների անալիզները / 36.8 -Ղ-46 Կաթի և կաթնամթերքների անալիզները / 36.81 / И-49 Холодильная технология продуктов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов мясной и молочной промышленности / 36.82 / С-74 Справочник по весоизмерительному оборудованию : Справочник / 36.83 -Գ-75 Հացաթխման ձեռնարկությունների տեխնոլոգիական սարքավորումներ / 36.84 / П-80 Производство конфет : Шоколадные наборы, помадные, молочные, сбивные, пралиновые, ликерные, кремовые конфеты ; Учебник для профтехн. училищ / 36.87 / Р-61 Основы биохимии виноделия /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա