ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում
  • Технология консервированных пищевых продуктов

Մուտք Topical Term

Օգտագործված գրառւմների քանակը։ 1

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 181014

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field: AM-YeNLA

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20210523193930.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 210523|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency: AM-YeNLA
  • Transcribing agency: AM-YeNLA

150 ## - HEADING--TOPICAL TERM

  • Topical term or geographic name entry element: Технология консервированных пищевых продуктов

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: (AM-YeNLA)1067121: Хачатрян, Грета Вагаршаковна 181013, Длительное хранение абрикоса, персика и других культур в замороженном виде и их дальнейшее использование :, 1981.

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա