ՄԵԸՔ մանրամասներ
000 -LEADER |
fixed length control field |
01441nam a2200205 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
000572179 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
AM-YeNLA |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20231016144539.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
080317s1990 ai | |||||||||||||arm|d |
041 0# - LANGUAGE CODE |
Language code of text/sound track or separate title |
arm |
245 00 - TITLE STATEMENT |
Title |
Մեթոդական ցուցումներ «Հողագիտություն» առարկայի գծով անհատական պարապմունքների վերաբերյալ : |
Remainder of title |
Ագրոնոմիական ֆակուլտետի «Ագրոնոմիա» մասնագիտության ցերեկային ուսուցման 2-րդ կուրսի ուսանողների համար / |
Statement of responsibility, etc. |
Կազմ.՝ Է.Մ. Հայրապետյան; ԽՍՀՄ Մին. խորհ. Պարեն. և մթերումն. պետ. հանձնաժողով; Հայկ. գյուղատնտես. ին-տ, Հողագիտ. ագրոքիմիայի ամբիոն. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
Երևան : |
Name of publisher, distributor, etc. |
Ա. հ., |
Date of publication, distribution, etc. |
1990. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
14 էջ ; |
Dimensions |
19 սմ. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Առանց տիտղթ., նկարագր. է կազմից |
650 14 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Հողագիտություն |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Հայրապետյան, Էդուարդ Մելիքի, |
Dates associated with a name |
1927- |
Relator term |
կազմ. |
Relator code |
com |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME |
Corporate name or jurisdiction name as entry element |
Մինիստրների խորհուրդ ԽՍՀՄ. |
Subordinate unit |
Պարենամթերքների և մթերումների պետական հանձնաժողով |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME |
Corporate name or jurisdiction name as entry element |
Հայկական գյուղատնտեսական ինստիտուտ. |
Subordinate unit |
Հողագիտության և ագրոքիմիայի ամբիոն |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Universal Decimal Classification |
Koha item type |
Book |