ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Փա՜ռք գրատպության բոլոր երախտավորներին, «որք զծորանս Հոգւոյն արբին եւ ընդ ժամանակս ժամանակս զարդարեցին տնօրինաբար զիմաստս Անեղին, հաստատելով յերկրի զգիր կենդանի...»։

Влияние температур, близких к криоскопическим, на качество мяса :

Булгакова, Л.В.

Влияние температур, близких к криоскопическим, на качество мяса : обзорная информация / Л.В. Булгакова; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИмясомолпром. - Москва : Изд-во ЦНИИТЭИмясомолпром, 1978. - 22 с. - Холодильная промышленность и транспорт .

Библиогр.: с. 23 - 24


Животноводческие продукты

мясопродукты пищевая ценность мяса

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա