Մեթոդական ցուցումներ «Պահածոյացման տեխնոլոգիա» առարկայի լաբորատոր-գոծնական աշխատանքների անցկացման վերաբերյալ : 2708 «Պահածոյացման տեխնոլոգիա և սննդախտանյութերի տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար /
Մեթոդական ցուցումներ «Պահածոյացման տեխնոլոգիա» առարկայի լաբորատոր-գոծնական աշխատանքների անցկացման վերաբերյալ : 2708 «Պահածոյացման տեխնոլոգիա և սննդախտանյութերի տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար /
Կազմ.՝ Ժ. Աղաջանյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն.
- Երևան, 2004.
- Մաս.
Մ.1 (2004,47 էջ)
Սննդի տեխնոլոգիա
Մ.1 (2004,47 էջ)
Սննդի տեխնոլոգիա