ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Փա՜ռք գրատպության բոլոր երախտավորներին, «որք զծորանս Հոգւոյն արբին եւ ընդ ժամանակս ժամանակս զարդարեցին տնօրինաբար զիմաստս Անեղին, հաստատելով յերկրի զգիր կենդանի...»։

Технология консервированных плодов, овощей, мяса и рыбы : Учебник для вузов /

Технология консервированных плодов, овощей, мяса и рыбы : Учебник для вузов / А.Ф. Фан-Юнг, Б.Л. Флауменбаум, А.К. Изотов и др. - Москва : Пищевая промышленность, 1980. - 336 с. : ил. ; 22 см.

Предм. указ. : с. 328-333 Список лит. : с. 326-327


Консервирование плодов и овощей
Консервирование мяса и рыбы

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա