Պարենային ապրանքների ապրանքագիտության բաժնի 5-րդ կուրսի ուսանողների կուրսային աշխատանքների թեմաներ և մեթոդական ցուցումներ /
Պարենային ապրանքների ապրանքագիտության բաժնի 5-րդ կուրսի ուսանողների կուրսային աշխատանքների թեմաներ և մեթոդական ցուցումներ /
Խմբ.՝ Հ.Վ. Պողոսյան; ՀՍՍՌ Մին. սով. բարձր. և միջն. մասնագիտ. կրթ. կոմ.; ԵՊՀ Առևտրի էկոնոմ. և ապրանքագիտ. ամբ.
- Երևան : ԵՊՀ, 1961.
- 22 էջ ; 21 սմ.
Սննդի արտադրություն
Սննդի արտադրություն