Բուսական հումքի չորացումով վերամշակման տեխնոլոգիայի կատարելագործում պտուղբանջարեղենային չիպսերի արտադրությաննպատակով : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01-«Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման համար /
Կարապետյան,Վարդան Արթուրի
Բուսական հումքի չորացումով վերամշակման տեխնոլոգիայի կատարելագործում պտուղբանջարեղենային չիպսերի արտադրությաննպատակով : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01-«Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման համար / Վ.Ա. Կարապետյան; Գիտական ղեկավար՝ Վ.Ն. Յավրույան; ՀՀ կրթ., գիտ.,մշակ. և սպ. նախ.-ն.;ՀԱԱՀ. - Երևան, 2020 - 123 +22 էջ : նկար; 30 սմ.
Գիտական ղեկավար՝ Վ.Ն. Յավրույան
Գրականության ցանկ էջ՝ 114-123 հայ., ռուս. և օտար լեզ. (113 անվ.) 22 էջ հավելված
Պտուղբանջարեղենային վերամշակում և արտադրություն
Ատենախոսություն
Բուսական հումքի չորացումով վերամշակման տեխնոլոգիայի կատարելագործում պտուղբանջարեղենային չիպսերի արտադրությաննպատակով : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01-«Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման համար / Վ.Ա. Կարապետյան; Գիտական ղեկավար՝ Վ.Ն. Յավրույան; ՀՀ կրթ., գիտ.,մշակ. և սպ. նախ.-ն.;ՀԱԱՀ. - Երևան, 2020 - 123 +22 էջ : նկար; 30 սմ.
Գիտական ղեկավար՝ Վ.Ն. Յավրույան
Գրականության ցանկ էջ՝ 114-123 հայ., ռուս. և օտար լեզ. (113 անվ.) 22 էջ հավելված
Պտուղբանջարեղենային վերամշակում և արտադրություն
Ատենախոսություն