Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /
Կոստանյան, Կարինե Վարդանի
Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Կ.Վ. Կոստանյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀՊԱՀ. - Երևան, 2009. - 171 էջ : աղյուսակ ; 30 սմ.
Հավելված էջ՝ 150-171
Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան:
Ամարանտ--Ալյուրի օգտագործում
Մակարոնի արտադրություն
Ատենախոսություններ
Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Կ.Վ. Կոստանյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀՊԱՀ. - Երևան, 2009. - 171 էջ : աղյուսակ ; 30 սմ.
Հավելված էջ՝ 150-171
Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան:
Ամարանտ--Ալյուրի օգտագործում
Մակարոնի արտադրություն
Ատենախոսություններ