ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /

Կոստանյան, Կարինե Վարդանի

Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Կ.Վ. Կոստանյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀՊԱՀ. - Երևան, 2009. - 171 էջ : աղյուսակ ; 30 սմ.

Հավելված էջ՝ 150-171

Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան:


Ամարանտ--Ալյուրի օգտագործում
Մակարոնի արտադրություն


Ատենախոսություններ

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա