Խմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա ։ Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագիծ կատարելու համար /
Տեր-Մովսեսյան, Հ․Ժ․
Խմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա ։ Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագիծ կատարելու համար / Հ․Ժ․ Տեր-Մովսեսյան, Մ․Ռ․ Վարդանյան ; Խմբագիր՝ Մ․Ժ․ Ղազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, Բուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիաների ամբիոն․ - Երևան : ՀԱԱՀ, 2019․ - 22 էջ ։ աղյուսակներ ; 20 սմ․ - 663.4(077) (NLA) .
Մատենագիտություն՝ էջ 20։
9789939770925
Գարեջուր և գարեջրագործություն--Մեթոդական ցուցումներ
663.4(077) (NLA)
Խմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա ։ Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագիծ կատարելու համար / Հ․Ժ․ Տեր-Մովսեսյան, Մ․Ռ․ Վարդանյան ; Խմբագիր՝ Մ․Ժ․ Ղազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, Բուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիաների ամբիոն․ - Երևան : ՀԱԱՀ, 2019․ - 22 էջ ։ աղյուսակներ ; 20 սմ․ - 663.4(077) (NLA) .
Մատենագիտություն՝ էջ 20։
9789939770925
Գարեջուր և գարեջրագործություն--Մեթոդական ցուցումներ
663.4(077) (NLA)