«Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար :
Գալստյան,Բ.Ս.
«Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար : (Մեթոդական ցուցումներ) / Բ.Ս. Գալստյան ; Խմբագիր՝ Մ.Գ. Կարախանյան. - Շուշի : «Շուշիի տեխնոլոգիական համալսարան» հիմնադրամ, 2018. - 40 էջ : աղյս. ; 20 սմ. - 664.97 : 637 (NLA) .
Գրքի թվային տարբերակը ներբեռնվել է http://artsakhlib.am կայքից:
9789939107745
Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ
664.97 : 637 (NLA)
«Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար : (Մեթոդական ցուցումներ) / Բ.Ս. Գալստյան ; Խմբագիր՝ Մ.Գ. Կարախանյան. - Շուշի : «Շուշիի տեխնոլոգիական համալսարան» հիմնադրամ, 2018. - 40 էջ : աղյս. ; 20 սմ. - 664.97 : 637 (NLA) .
Գրքի թվային տարբերակը ներբեռնվել է http://artsakhlib.am կայքից:
9789939107745
Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ
664.97 : 637 (NLA)