Մեթոդական ցուցումներ «Բանջարաբուծություն» առարկայից «Բանջարաբոստանային մշակաբույսերի սերմերի բնութագիրը և դրանց որակական ցուցանիշները որոշող մեթոդները» թեմայով լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու համար /
Թադևոսյան, Ա.Մ.
Մեթոդական ցուցումներ «Բանջարաբուծություն» առարկայից «Բանջարաբոստանային մշակաբույսերի սերմերի բնութագիրը և դրանց որակական ցուցանիշները որոշող մեթոդները» թեմայով լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու համար / Ա.Մ.Թադևոսյան; Խմբ.՝ Մ.Ժ. Ղազարյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Բուսաբ. և բանջար. ամբիոն. - Երևան : ՀՊԱՀ, 2011. - 20 էջ : աղյս. ; 20 սմ.
Գրականության ցանկ էջ՝ 18 հայ., ռուս.
978-9939-54-377-2
Բանջարաբուծություն--Մեթոդական ցուցումներ
Բանջարաբոստանային մշակաբույսեր
Մեթոդական ցուցումներ «Բանջարաբուծություն» առարկայից «Բանջարաբոստանային մշակաբույսերի սերմերի բնութագիրը և դրանց որակական ցուցանիշները որոշող մեթոդները» թեմայով լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու համար / Ա.Մ.Թադևոսյան; Խմբ.՝ Մ.Ժ. Ղազարյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Բուսաբ. և բանջար. ամբիոն. - Երևան : ՀՊԱՀ, 2011. - 20 էջ : աղյս. ; 20 սմ.
Գրականության ցանկ էջ՝ 18 հայ., ռուս.
978-9939-54-377-2
Բանջարաբուծություն--Մեթոդական ցուցումներ
Բանջարաբոստանային մշակաբույսեր