Վտանգների վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի HACCP համակարգի կիրառման արդյունավետության գնահատումը հանքային ջրերի արտադրությունում : Սեղմագիր` Ե.18.01.-«Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության /
Կարապետյան, Արտաշես Անդրանիկի
Վտանգների վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի HACCP համակարգի կիրառման արդյունավետության գնահատումը հանքային ջրերի արտադրությունում : Սեղմագիր` Ե.18.01.-«Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության / Ա.Ա. Կարապետյան ; Գիտական ղեկավար` Հ.Գ. Բատիկյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Ա.Ռ. Բեգլարյան, Ռ.Ա. Մադոյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀԱԱՀ. - Երևան, 2017. - 22 էջ : աղյուսակ ; 21 սմ.
Ատենախոսության թեման հատատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդում:
Գիտական ղեկավար` կենսաբանական գիտությունների դոկտոր, ՀՃԱ ակադեմիկոս Հ.Գ. Բատիկյան: Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` տեխնիկական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր Ա.ռ. Բեգլարյան, կենսաբանական գիտությունների թեկնածու Ռ.Ա. Մադոյան:
Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
Վտանգների վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի HACCP համակարգի կիրառման արդյունավետության գնահատումը հանքային ջրերի արտադրությունում : Սեղմագիր` Ե.18.01.-«Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության / Ա.Ա. Կարապետյան ; Գիտական ղեկավար` Հ.Գ. Բատիկյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Ա.Ռ. Բեգլարյան, Ռ.Ա. Մադոյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀԱԱՀ. - Երևան, 2017. - 22 էջ : աղյուսակ ; 21 սմ.
Ատենախոսության թեման հատատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդում:
Գիտական ղեկավար` կենսաբանական գիտությունների դոկտոր, ՀՃԱ ակադեմիկոս Հ.Գ. Բատիկյան: Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` տեխնիկական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր Ա.ռ. Բեգլարյան, կենսաբանական գիտությունների թեկնածու Ռ.Ա. Մադոյան:
Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա