Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար /
Նազարյան, Ա.Ի.
Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար / Ա.Ի. Նազարյան, Ն.Գ. Հովհաննիսյան; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն - Երևան : ՀԱԱՀ, 2017 - Մաս
Մ.1(2017, 36 էջ, 20 սմ)
978-9939-54-963-7
Հացի ,հրուշակեղենի արտադրություն
Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար / Ա.Ի. Նազարյան, Ն.Գ. Հովհաննիսյան; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն - Երևան : ՀԱԱՀ, 2017 - Մաս
Մ.1(2017, 36 էջ, 20 սմ)
978-9939-54-963-7
Հացի ,հրուշակեղենի արտադրություն