ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ֆունկցիոնալ սննդային բաղադրիչներով ալրային հրուշակեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /

Հովհաննիսյան, Նարինե Գեղամի

Ֆունկցիոնալ սննդային բաղադրիչներով ալրային հրուշակեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Разработка технологий мучных кондитерских изделий с функциональными пищевыми ингредиентами. Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.01 Ն.Գ.Հովհաննիսյան. - Երևան, 2013. - 25 էջ.

ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Ա.Ի.Նազարյան


Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա


Thesis

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա