Ֆունկցիոնալ սննդային բաղադրիչներով ալրային հրուշակեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Հովհաննիսյան, Նարինե Գեղամի
Ֆունկցիոնալ սննդային բաղադրիչներով ալրային հրուշակեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Разработка технологий мучных кондитерских изделий с функциональными пищевыми ингредиентами. Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.01 Ն.Գ.Հովհաննիսյան. - Երևան, 2013. - 25 էջ.
ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Ա.Ի.Նազարյան
Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
Thesis
Ֆունկցիոնալ սննդային բաղադրիչներով ալրային հրուշակեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Разработка технологий мучных кондитерских изделий с функциональными пищевыми ингредиентами. Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.01 Ն.Գ.Հովհաննիսյան. - Երևան, 2013. - 25 էջ.
ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Ա.Ի.Նազարյան
Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
Thesis