Կասպից ծովի ձկան յուղի ազդեցությունը ֆունկցիոնալ կաթնամթերքի կենսաքիմիական պրոցեսների և որակի վրա : Սեղմ. ... Ե.18.02 -«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. ատենախոսության սեղմագիր /
Հեջազիան, Սեյեդ Ռեզա
Կասպից ծովի ձկան յուղի ազդեցությունը ֆունկցիոնալ կաթնամթերքի կենսաքիմիական պրոցեսների և որակի վրա : Սեղմ. ... Ե.18.02 -«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. ատենախոսության սեղմագիր / Влияние жира рыбы килька Каспийского моря на биохимические процессы и качество функционального молочного продукта Հեջազիան, Սեյեդ Ռեզա ; ՀՊԱՀ. - Երևան, 2012. - 30 էջ : աղյս., գուն. նկար ; 20 սմ.
Գիտական ղեկավար՝ Ռ.Ա. Բեգլարյան։
Սննդի արդյունաբերություն
Կասպից ծովի ձկան յուղի ազդեցությունը ֆունկցիոնալ կաթնամթերքի կենսաքիմիական պրոցեսների և որակի վրա : Սեղմ. ... Ե.18.02 -«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. ատենախոսության սեղմագիր / Влияние жира рыбы килька Каспийского моря на биохимические процессы и качество функционального молочного продукта Հեջազիան, Սեյեդ Ռեզա ; ՀՊԱՀ. - Երևան, 2012. - 30 էջ : աղյս., գուն. նկար ; 20 սմ.
Գիտական ղեկավար՝ Ռ.Ա. Բեգլարյան։
Սննդի արդյունաբերություն