ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Այվազյանի վարդաբույր սորտի հետազոտումը որպես մուսկատային շամպայն գինու արտադրության հումք : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /

Շահինյան, Լուսինե Վանուշի

Այվազյանի վարդաբույր սորտի հետազոտումը որպես մուսկատային շամպայն գինու արտադրության հումք : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Исследование сорта винограда Айвазяни вардабуйр в качестве сырья для производства вина мускатного шампанского. Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.01- Технология переработки и производства продуктов растительного происхождения Լ.Վ.Շահինյան. - Երևան, 2009. - 23 էջ ; 20 սմ.

ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ., ՀՊԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ., պրոֆ. Ա.Մ.Սամվելյան


Ոգելից խմիչքների արտադրություն

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա