Ֆիզիկական մեթոդների կիրառմամբ սննդամթերքի որակի, պահունակության և անվտանգության ապահովման տեսական և կիրառական հիմնախնդիրները : Սեղմ. ..Ե.18.01 «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա»և Ե.18.02 «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. դոկ. ատենախոս. /
Սահրադյան, Սիլվա Իսրայելի
Ֆիզիկական մեթոդների կիրառմամբ սննդամթերքի որակի, պահունակության և անվտանգության ապահովման տեսական և կիրառական հիմնախնդիրները : Սեղմ. ..Ե.18.01 «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա»և Ե.18.02 «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. դոկ. ատենախոս. / Теоретические и прикладные проблемы обеспечения качества, сохранения и безопасности пищевых продуктов с применением физических методов обработки : Автореф. дис. ...док. тех. наук по спец. : 05.18.01 "Технология переработки и производства продуктов растительного происхождения" и 05.18.02 "Технология переработки и производства продуктов животного происхождения" Ս.Ի. Սահրադյան; ՀՀ ԿԳՆ ՀՊԱՀ. - Երևան, 2006. - 40 էջ : աղյս., գծգր., դիագրամ.
ՀՀ ԿԳՆ ՀՊԱՀ
Գրականության ցանկ էջ՝ 38-39
Սննդամթերք, պաշտպանություն
Thesis
Ֆիզիկական մեթոդների կիրառմամբ սննդամթերքի որակի, պահունակության և անվտանգության ապահովման տեսական և կիրառական հիմնախնդիրները : Սեղմ. ..Ե.18.01 «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա»և Ե.18.02 «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. դոկ. ատենախոս. / Теоретические и прикладные проблемы обеспечения качества, сохранения и безопасности пищевых продуктов с применением физических методов обработки : Автореф. дис. ...док. тех. наук по спец. : 05.18.01 "Технология переработки и производства продуктов растительного происхождения" и 05.18.02 "Технология переработки и производства продуктов животного происхождения" Ս.Ի. Սահրադյան; ՀՀ ԿԳՆ ՀՊԱՀ. - Երևան, 2006. - 40 էջ : աղյս., գծգր., դիագրամ.
ՀՀ ԿԳՆ ՀՊԱՀ
Գրականության ցանկ էջ՝ 38-39
Սննդամթերք, պաշտպանություն
Thesis