Մեթոդական ցուցումներ «Պահածոյացման տեխնոլոգիա» առարկայից կուրսային և դիպլոմային նախագծեր կազմելու համար : 310707 «Պահածոյացման և սննդախտանյութերի տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / Կազմ.՝ Ժ.Գ. Աղաջանյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխն. ամբիոն. - Երևան : ՀՊԱՀ, 2005. - Բաժին ; 20 սմ.

Միակորպուս ջերմամշակման ապարատների հաշվարկներ Բ.2 (2005, 38 էջ; աղյս.) :


Սննդի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ