Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ /
Ա.Վ. Թադևոսյան, Հ.Ն. Քոչարյան ; Գրախոսներ՝ Ա.Ի. Նազարյան, Գ.Պ. Հովհաննիսյան ; [Խմբագիր՝ Ն.Ա. Խաչատրյան] ; ՀՀ ԿԳՄՍՆ,ՀԱՊՀ, Լեռնամետալուրգիայի և քիմիական տեխնոլոգիաների ինստիտուտ, Ընդհանուր քիմիայի և քիմիական տեխնոլոգիայի ամբիոն.
- Երևան : Ճարտարագետ, 2020-.
- Մաս ; 20 սմ.
- 664(075) (NLA) .
Գրականություն՝ էջ 150-151 (Մաս 1): Գրականություն՝ էջ 157-158 (Մաս 2):
Մաս 1 (2020 ; 151 էջ, գծանկար) : Մաս 2 (2021 ; 158 էջ, գծանկար) : Մաս 3 (2022 ; 180 էջ, գծանկար) :