Качество молочных продуктов и сокеращение их потерь в процессе производства и хранения : обзорная информация / И.Г. Бушуева и др.; ВАСХНИЛ, ВНИИТЭИагропром, НИИТЭИММП.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 0233-5891
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 К 309 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0087865 |
Библиогр.: с. 39 - 41
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։