Введение в технологию отрасли. Технология рыбы и рыбных продуктов : Учебное пособие / А.А. Григорьев, Г.И. Касьянов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : КолосС, 2008.Նկարագրություն։ 112 с. : ил. ; 21 смISBN:- 978-5-9532-0604-4
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ գրապահոց | 664.95(075.8) Г-83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0209912 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.95(075.8) Г-83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0209913 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.95(075.8) Г-83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0209911 |
Прилож. : с. 107-109
Лит. : с. 110
Закл. : с. 106
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։