serun serun
   ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Փա՜ռք գրատպության բոլոր երախտավորներին, «որք զծորանս Հոգւոյն արբին եւ ընդ ժամանակս ժամանակս զարդարեցին տնօրինաբար զիմաստս Անեղին, հաստատելով յերկրի զգիր կենդանի...»։
Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Введение в технологию отрасли. Технология рыбы и рыбных продуктов : Учебное пособие / А.А. Григорьев, Г.И. Касьянов.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : КолосС, 2008.Նկարագրություն։ 112 с. : ил. ; 21 смISBN:
  • 978-5-9532-0604-4
Խորագրեր։ Համառոտագրություն: Закл. : с. 106
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 2-րդ գրապահոց 664.95(075.8) Г-83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0209912
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.95(075.8) Г-83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0209913
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.95(075.8) Г-83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0209911

Прилож. : с. 107-109

Лит. : с. 110

Закл. : с. 106

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա