Технологическое оборудование: хлебопекарное, макаронное и кондитерское : Учебник / А.И. Драгилев, В.М. Хромеенков, М.Е. Чернов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Среднее профессиональное образование. Технология продовольственных товаровՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Издательский центр "Академия", 2004.Նկարագրություն։ 430 с. : рис., черт., схем. ; 22 смISBN:- 5-7695-1323-3
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6(075.8) Д-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0098266 |
Библиогр.: с. 426
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։