Кратковременная пастеризация в Швейцарском сыроделии : Дис. ... канд. с.-х. наук / В.А. Хачатурян; ЕЗВИ. Каф. молочного дела.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1953.Նկարագրություն։ 119, 6 с. : таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. проф.-док. тех. наук З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3 Х-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0154333 |
6 с. прилож.
Науч. рук. проф.-док. тех. наук З.Х. Диланян
Лит.: с. 114-119 (72 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։