Մեթոդական ցուցումներ «Պահածոյացման տեխնոլոգիա» առարկայից կուրսային և դիպլոմային նախագծեր կազմելու համար : 310707 «Պահածոյացման և սննդախտանյութերի տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար /
Մեթոդական ցուցումներ «Պահածոյացման տեխնոլոգիա» առարկայից կուրսային և դիպլոմային նախագծեր կազմելու համար : 310707 «Պահածոյացման և սննդախտանյութերի տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար /
Կազմ.՝ Ժ.Գ. Աղաջանյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխն. ամբիոն.
- Երևան : ՀՊԱՀ, 2005.
- Բաժին ; 20 սմ.
Միակորպուս ջերմամշակման ապարատների հաշվարկներ Բ.2 (2005, 38 էջ; աղյս.) :
Սննդի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ
Միակորպուս ջերմամշակման ապարատների հաշվարկներ Բ.2 (2005, 38 էջ; աղյս.) :
Սննդի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ