Пути повышения пищевой и биологической ценности молочных продуктов : обзорная информация / А.П. Чагаровский, Н.Н. Липатов, В.П. Чагаровский и др; ВАСХНИЛ, АгроНИИТЭИмясомолпром.
Նյութի տեսակ։
- 0233-5891
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | Նյութի պահումներ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 П 901 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085274 |
Գումարային պահումներ: 0
Библиогр.: с. 25 (16 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործեք ձեր հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։