Пути сохранения качества плодоовощной продукции при хранении : обзорная информация / А.В. Трушина, Л.С. Бамбурова, Д.И. Тупицын; ВАСХНИЛ, ВНИИТЭИагропром.
Նյութի տեսակ։
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | Նյութի պահումներ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 635 Т 805 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0081149 |
Գումարային պահումներ: 0
Библиогр.: с. 48 - 55
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործեք ձեր հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։